Primulus Forums | A game by Indigni LLC

adidas Skor

Suggestions about the game, website and forums.

adidas Skor

Postby outstanding » Wed Nov 29, 2017 11:12 pm

Image

Hu är en tro, en vision adidas Skor baserad på den första stavelsen "Human", som försöker föra oss tillsammans som människor; firar både våra kulturella skillnader och vår kollektiva kraft.

adidas originals fortsätter sina samarbetsinsatser adidas Dam Skor med pharrell Williams att framföra den helt nya Tennis HU PK siluetten utförd i vit / grön och vit / gul färgscheman. Dessa bootie konstruerade modeller har en helt andningsbar Primeknit övre accent med en Primeknit foder. Den suede tunga fliken och tonala vetrar ger extra stil samt tunna rep eyelets som säkerställer ett låsat säkert slitage. Andra element inkluderar - den perforerade 3-Stripes branding på sidopanelerna, den grafiska sockerskinnet, Pharrell Williams-märkta hälflikarna, allt på toppen av en EVA-gummimidsåla och en EVA-gummifärgad blockerad yttersål.


adidas originals förenar adidas Herr rea 2017 sig med genre-defying star pharrell Williams i dessa signatur skor, en berömning av nyanser av mänskligheten. Den pulserande designen kombinerar en rik blandning av material och färg, med en adderad adidas Primeknit övre ovanpå en texturerad marmor-look mellansåla. De är färdiga med en jämlikhetslogohälsa och reflexologi-inspirerade insatser.

Dessa moderna män Adidas Originals ADIDAS PW TENNIS HU Lila Pharrell Williams Tennis HU skor är gjorda av en övre breathable mesh som gör att fötterna blir fulla hela dagen. EVA-mellansolen ger komfort med varje steg, medan den sock-liknande konstruktionen och det unika snörningssystemet erbjuder ett enastående utseende.

http://www.stilskor.com/
outstanding
 
Posts: 4
Joined: Wed Nov 29, 2017 10:40 pm

Return to Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron